Лагата во ‘Секоја лага е пола вистина’

‘Секоја лажа е пола истина’ е жива превара.

Ако одеме по таа логика, значи лажата е пеесе посто лажа и пеесе посто истина,

шо значи дека у тие пеесе посто лажа има уште пеесе посто лажа и пеесе посто истина

и така натамо.

Не сум математички писмен да ја пресметам таа индукција,

ама битно врска нема и таа фраза не треба више да се употребува,

да ти ебам државата гомнарска.

И парите на народо да ги врнете!!!

Посетено 416 пати

AnimeHeaven - Watch HD Anime Online Free | AnimeHeaven.pro. AnimeHeaven is the best animes online website, where you can watch anime online completely free. No download, no surveys and only instant premium streaming of animes.

anime websites Tokyo Revengers

AnimeHeaven BANANA FISH Episode 22

Mother of the Goddess’ Dormitory Episode 7 - Uncen

AnimeHeaven Josee, the Tiger and the Fish Episode Full

AnimeHeaven Dragon Ball Super