Купуваш најципели, губиш 3 кила мозок


Кои комбинации ги правиш, која умешност, стратегија и фантазија…
cipeli

Кои комбинации ги правиш… која умешност, стратегија и фантазија ја употребуваш.. купуваш најципели, губиш 3 кила мозок и 4 см ти се издишува стомак…дома поминуваш без пленарни седници, идеш на гости и таа ти вика- “нови ми се стазите, соблечете кондури“..мислам, хелоуууу, чувај си ги стазите лепотице, ме стегна стомачен, извини отидов .. мене ципелките ми сраснаа уз нога…ќао журим на градски асфалт…
Посетено 1.383 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!