Кратка љубовна приказна: Секој петок жена ми пости!

kratka-ljubovna-prikazna-sekoj-petok-zena-mi-posti-1[fblike]
Од кога сме се зимале секој ден жена ми во петок пости.
Во петок никогаш немаме секс, така и овој петок што измина.
Али нешто беше различно овој петок, си легнав да спијам, кога ја слушнав како доаѓа во кревет.
Легна до мене и почна да ме соблака, да ме бакнува…
Ја тргнав од мене и се свртив на другата страна, а таа почна да се смее!?
Другиот ден ми кажа дека овој петок се мрсело али ја сум постел…

jk banner grcija

Посетено 11.890 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!