Докторе, тука ме боли и покажува на стомакот…

doktor i pacient
Отишол некој човек на доктор. Седнува на својот стол и вели:
– Докторе, тука ме боли – и покажува на стомакот.
– Докторов го прегледува и го прашува:
– Пиеш ли?
– Е па…штом ме праша, тури по една…

mondivi bel

Посетено 1.422 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!