“Converse” Го Слави 100-от Роденден

“Made By You”Converse_campaign_otvorna

[fblike]На воодушевување на сите фанови, американскиот бренд
на најомилените патики на свет започна проект во кој
купувачите ќе можат да го персонализираат својот
модел на популарните “старки”

Во пресрет на одбележување на “округлата” 100-годишнина, брендотConverse започна проект наречен “Made By You”, со цел да им овозможи на своите корисници да ја изразат својата индивидуалност преку патиките. Во интересниот проект, брендот ги представи патиките кои некогаш биле носени од страна на некои од култните личности, како што се, на пример, Andy Warhol, Ron English, Glenn O’Brien, Kate Lanphear и други.
Сите патики се претставени прилично валкани, искинати и полни со дупки, како одраз на карактерот на нивниот сопственик. Новата кампања “Made By You”, сака на своите корисници да им овозможи на веб-сајтот на Converse  да го персонализираат изборот на ткаенинa, боја, облик и принт на нивните омилени “старки”.
Посетено 1.524 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!