КОМЕДИЈА: Драган Маринковић Маца во улога на Махалац

 

 „Добре дојдовте на терапија“

maca plakat MK

Вистински сараевски хумор, кој го немате доживеано долги години.
Хит претставата „Маца Махалац“ на сараевскиот актер Драган Маринковиќ-Маца во Македонскиот народен театар (нов објект), на 23 и на 24 март.
Парчето кое во себе ја носи реалноста, преку трагикомични приказни и односи помеѓу луѓето на провокативен и духовит начин ги третира актуелните теми кои се препознатливи во Сараево, Белград и во Скопје
Македонска премиера на претставата која до сега ја гледале над 100.00 гледачи во регионот и која ви нуди два часа непрекинато смеење.
Слоганот на претставата е „Добре дојдовте на терапија“.

 

Посетено 417 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!