МАЈА КАСТРАТОВИЌ

utrinsko kafe baner CRN tenok

maja_profil pics
Маја Кастратовиќ – пијанистка

Секое утро задолжително ми започнува со огромна количина на топло чоколадо. Тоа кај мене е посебен ритуал кој е најчесто околу 6:30ч. Ги обожавам утрата. Топлото чоколадо ми дава огромна енергија, додека текот на денот го продолжувам со капучино. Пред мојата работа со ученици коа е секогаш по 13ч. уживам во добро нескафе. Ви посакувам уживање со најдоброто кафе, капучино и топло чоколадо…И секако најубав сончев дена на сите денес од мене. 🙂

Посетено 1.444 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!