Кој За Шо Си Учел!

[fblike]zabi-zena_majkatiitatkoti

Коа му даам на таксистот 150 денара , за од дома до работа , си викам ………уф , камо да сум ТаКСИСТА !!!Коа плаќам …

Posted by Mite Kum Lazarevski on Monday, August 24, 2015

Посетено 2.314 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!