Кога Славните Ќе Се Здебелат

[fblike] Дваесет-годишниот шпанец Давид Лопера, ги закривува телесните линии на славните во Фотошоп, за да изгледаат дебели. Од како направил една монтажа, мејлот му се наполнил со сугестии од луѓе што сакаат да видат како им стоела дебелината и на други ѕвезди.
Посетено 2.598 пати