Кога ни купуваа со еден број поголеми кондури…

Траума од детство…
cipela-Сине, земи си еден број поголеми цокули, да можеш наредното зимо и на пуштени нокти да си ги носиш!!!
Вива ла Сиромаштија!!!
Посетено 393 пати