Кога го слушнам тоа ‘нашите во дијаспората’ одма ме асоцира на…

Коа го слушнам тоа ‘нашите во дијаспората’ одма ме асоцира на вселена, космонаути, шатлови, астероиди, а уствари станува збор за играорци шо си перат чергите у оќеан место у река.

 

Посетено 2.748 пати