Кога Господ ти чепка по бољерот

Боже, ако те има, претвори ја згреаната вода од бољеро у вино. Некое куве со исбалансирана купажа од сортите мерло, каберне савињон и вранец и со буке на пролет у Шфајцарско селце. Амин.

Posted by Кирил Стоименов on Wednesday, January 20, 2016

Посетено 217 пати