КИЛИ: Ја не се гледам као Исус, фала му на Бога

kili na alfa_majkatiitatkoti
КИРИЛ ПОП ХРИСТОВ

Погледнете го видеото во кое Кирил Поп Христов вели:
“маслото од марихуана ме излекува”
Кили во  емисијата “Во недела попладне“ на Алфа ТВ
Прв Дел
Кили во емисијата “Во недела попладне“ на Алфа ТВ
Втор Дел
Посетено 5.033 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!