ФОТО: Канските спомени на Синоличка Трпкова

[fblike]
Синоличка со филмската екипа на “Дом за Бесење” во Кан, 1988 година.

Целиот филм “Дом за Бесење” со превод може да го гледате  ТУКА

Бора Тодоровиќ, Синоличка Трпкова, Емир Кустурица, Давор Дујмовиќ и Љубица Аџовиќ во Кан 1985.
Бора Тодоровиќ, Синоличка Трпкова, Емир Кустурица, Давор Дујмовиќ и Љубица Аџовиќ во Кан 1988.
Бора Тодоровиќ, Давор Дујмовиќ,Синоличка Трпкова,Љубица Аџовиќ и Емир Кустурица на една од канските плажи, 1985 година.
Бора Тодоровиќ, Давор Дујмовиќ,Синоличка Трпкова,Љубица Аџовиќ и Емир Кустурица на една од канските плажи, 1988 година.

Ноли, фала за фотките, коа ќе се прибереш од одмор, праиме update. Smile

Посетено 1.927 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

Watch Bloom Into You Episode 8 (https://kissanimeonline.com/m/qlzz/ep-8) at website https://kissanimeonline.com paradise kiss anime

TONIKAWA: Over the Moon For You (Dub) (https://animeplanet.cc/m/BZKx) Episode 9 at AnimePlanet shield hero anime planet