Како водат љубов овие модерниве либерали?

Биле си политички-коректен либерал и готичарка. Гледале се веќе некое време и решиле малкучка полово да општат. Пред да почне коитусо готичарката рекла:

– Сакам да ме врзеш, шамареш, плукаш, попаруваш со восок и да ме викаш стоко.

Либерало се напалил…

И нормално, извадил проектор и и’ одржал предавање за насилство врз жените.

Посетено 362 пати

Watch World Trigger Episode 67 at website https://animefreak.ws anime freak new site

Watch Kaguya-sama: Love is War Episode 6 (https://animeflix.nl/m/kO1P/ep-6) at ANIMEFLIX animeflix hero academia