Извини ќелнер, ќе може ли една пиперка со шарската?

– Извини ќелнер, ќе може ли една пиперка со шарската?
– Каква да биде пиперката?
– ФијаќерстариулицамаЛУТА!!!

Posted by Кирил Стоименов on Friday, September 4, 2015

Посетено 2.791 пати