Ивана Чолаковска: “Поздрав од Алјаска, следниот континент е Африка”

aljaska
Пред да го започнеме патувањето одредивме три точки на планетата Земја. Улуру во Австралија, Ушуаја во Аргентина и Алјаска во САД. Денеска после 3 години и два месеци конечно ги поврзавме тие три точки. Среќни сме. Наредното што следи е Африка
До денеска поминавме низ 41 земја, 106.000 км. со истиот мотор.
Благодарност на сите што не поддржуваа за овие 3 години со многу пораки и коментари.
Следете не на Фејсбук: Around Gaia
Следете не на Инстаграм@aroundgaiaofficial
Поздрав од Алјаска
Ивана
rimmel_london

Посетено 1.142 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!