Им се смеам пијан на средношколците, од љубомора…

1. Одеш си отпасен од алкохол накај дома у седум сабајле.
2. Гледаш средношколци одат на школо.
3. Викаш си у себе:”ЦРКНЕТЕ КОПИЛИЉА, БУХАХАХАХАХ, СКАПЕТЕ ДО ЕДЕН ПОПЛАДНЕ, БУУУУХАХАХАХАХА, ДА ВИДЕТЕ КАКО Е, ХЕХХЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ”
4. Стигнуваш дома
5. Една рака дијазепами
6. Сон

Посетено 525 пати