Игор и единственото прваче и учениче во село Маврово (Видео)

Игор го пречека Матеј, единственото прваче и учениче во основното училиште “Денче Дејаноски” во село Маврово.
Видео кое ќе ве насмее, но и ќе ве натера малку да подразмислите…

Брзај, брзај прваче…

Игор Џамбазов во посета на првиот школски час во основното училиште во село Маврово.

#Вдахновениот

Posted by Прикаски За Мали Деца on Monday, September 3, 2018

Посетено 11.003 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!