Каква Е Оваа Ситуација?

[fblike]

igor-blinksДраги мои интернет пријатели! од денес, па натаму…на ова место…еден од најпопуларните сајтови во државава, ќе се дружиме секјодневно. после толку многу лажни профили со моето име, мислам дека е време конечно вистински да се дружиме. сите рубрики ќе носат наслов како некоја од моите популарни песни. од вас сакам да учествувате во креирањето на ова мое мало и скромно катче…со нетрпение ги чекам вашите писма, фотографии, видеа и коментари. ве сака…ваш Игор.
Посетено 303 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!