„Говорна мана“ во режија на Драгана Милошевски-Попов.

Нема провокација, ако нема игра, а подобро место за игра од театарот не постои!
govorna mana[fblike]
МНТ со најновата премиерна изведба на претставата „Говорна мана“ во режија на Драгана Милошевски-Попов.
Носечките улоги се на актерите: Игор Џамбазов, Сашка Димитровска и Ивица Димитријевиќ
Премиера|15.3|20:00|мала сцена|МНТ
Прва реприза|29.3|21:00|мала сцена|МНТ
Посетено 568 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!