Голема дарба да се излигаве на скопски

Значи како шо може струмичанка, штипјанка, кочанка, велешанка, прилепчанка и некоја слична анка да се излигаве на скопски, не може ни стара скопјанка со три куќи у Дебар маало и деловен простор у чаршија.

Posted by Кирил Стоименов on Sunday, February 14, 2016

Посетено 4.591 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!