Фудбал vs. Политика

shefche_majkatiitatkoti

Ногу ми е ќеф кога некоја компетитивна физичка активност како шо е фудбало ќе засени некоја компетитивна психичка активност како шо е политиката. Ние сме секако ебани, ама барем да се порадуваме малце.

Посетено 148 пати