ЕВЕ ЗОШТО НЕ САКАМ КОШАРКА

Еден цајкан истепа навивачи
Тие истепаа некој рендом лик
Тој ме истепа мене
Јас мајка ми
Она се фрли од балкон и падна врз цајканот
од почетокот на сторијава
Мајка ми стана и отиде до пиљара
ама цајканот не….си остана сплескан
Мајка ми се врати разочарана зошто не земала пари
и пак се фрли..овој пат успешно
НАРАВОУЧЕНИЕ –
тркалото се врти …или..
се се плаќа, се се враќа … или
не се фрлај од балкон без пари
или едноставно не е кошарка за цајкани,
300 глупости искачаат

Посетено 1.368 пати

4Anime - Watch English Anime Online For Free in HD | 4Anime.biz. 4Anime Watch high quality 1080p online anime with English subtitles. You can watch free anime movies and movies online at 4Anime. Just sit back and relax!

anime online Attack on Titan Season 2

4Anime The Misfit of Demon King Academy: History’s Strongest Demon King Reincarnates and Goes to School with His Descendants Episode 5

JUJUTSU KAISEN Episode 19

4Anime The Daily Life of the Immortal King [Chinese Dub]

4Anime Yosuga no Sora: In Solitude Where We are Least Alone Episode 12