Ако изгубите ајфон, технички можете да го најдете каде и да е. Ако изгубите боинг со 239 патници никој не знае каде е.

Наравоучение: ЛЕТАЈТЕ СО АЈФОН.iphone_flying_naslovna

Посетено 1.716 пати