Маркес: Сите човечки суштества имаат три животи…

GabrielGarcia_Marquez_naslovna

 

“Сите човечки суштества имаат три животи: јавен, приватен и таен”.

– Габриел Гарсија Маркес

Посетено 1.934 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!