Еднаш скршено, повторно залепено, никогаш повеќе исто како претходно

ednas-skrseno-povtorno-zalepeno-nikogas-isto-kako-prethodno-1Утрото мирисаше на изгорена љубов, но сепак останало она жарче кое пламтеше топлејќи ги нашите раце една во друга.
“Се можеше да биде поразлично, знаеш?”
Тие зборови ми ги распараа ушите, знаев дека е во право, но што можам јас кога не сум виновна, тој ме оставаше безброј пати, а јас го оставив само еднаш, го оставив и заминав со друг, знаејќи дека повторно ќе му се вратам.
Еднаш скршено, повторно залепено, никогаш повеќе исто како претходно…
Посетено 5.868 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

watch subbed anime. Aniwatch Anime is another website offering audience to watch anime for free and viewers so far are quite impressed with the user-friendly interface

ani watch app Komi Can’t Communicate

watch anime online AniWatch TSUKIMICHI -Moonlit Fantasy-

AniWatch WONDER EGG PRIORITY Episode 5

Attack on Titan Season 3 Episode 3

AniWatch Rascal Does Not Dream of Bunny Girl Senpai