Една Фотографија | 5-16 Зборови

Оваа фотографија е единствената што успеавме да ја доловиме бидејки дечките на кои и тоа им е работа потсетуваа дека е забрането фотографирањето во Археолошкиот Музеј на Македонија.
Водичот беше цар #РандомФакт

Посетено 298 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!