Еден другар ми раскажува за првото сексуално искуство…

Еден другар ми раскажува за првото сексуално искуство…

-И се праам важен дека сум искусен нешто, она малку постара од мене.
-И?
-И почнуваме ова-она, и ме прашува која позиција ти е омилена?
-И ти шо и викаш?
-Десен бек, нормално!

 

Посетено 649 пати