Џабе им е лут Трамп на Германците…

Трамп изреволтиран на Меркел пошто Германија не одвојувала доволно средства за војската…

Нека прочешла малку Трамп низ историјата…

…и нека се сети што се случи последните два пати кога Германија одделувала пари за војската…

Не ставај здрава нога у трн, зете мили словенски!!!

Посетено 214 пати

Watch anime online for free at WCOStream wcostream dragon ball super

Watch The World Ends with You The Animation Episode 12

The Super Milk-Chan Show (Dub) Episode 12

Hungry to Win (Dub) Episode Full

Tourism gov: https://www.tourism.gov.za/Lists/Site%20Feedback/DispForm.aspx?ID=143955

Yolotheme: https://yolotheme.com/forums/users/gogoanimebe/