Другарка ми напишала на Фејсбук: Сакам што сум тетка

foka-cura_majkatiitatkoti
Другарка ми напишала на Фејсбук: “Сакам што сум тетка. Тетка сака како мајка, разбира како баба и теши како сестра”
–  Само ќе додадам : ” И сере као фока ”
Посетено 701 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!