Драги ќе одиш ли да купиш леб?

[fblike]

rakija

– Драги ќе одиш ли да купиш леб?
По кратко време се враќа мажот со леб и шише ракија.
– Нема да поверуваш, пак немаа да ми вратат кусур!
Посетено 1.452 пати