Дороти Пачкова: Да се биде самохрана мајка не е хендикеп

[fblike]Портрет на една од најгласните активистки во заштита на самохраните мајки

Дороти Пачкова е една од најгласните активистки во заштита на самохраните мајки. Деновиве тие беа изложени на навреди на социјалните мрежи, а Пачкова ја објаснува позицијата на самохраната мајка во македонското општество.
Извор
cropped-nova-log

baner-igor-forza

Посетено 2.297 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!