Dolce & Gabbana: Очила за сонце

Покрај Monice Bellucci, манекенката Bianca Balti  е постојан член на семејството Dolce & Gabbana

ЖЕНСКИ ОЧИЛА ЗА СОНЦЕ – ПРОЛЕТ/ЛЕТО 2014.

Посетено 341 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!