“Дојдов!” – Рече минатото

dojdov-rece-minatoto-1

“Дојдов!” – рече минатото.
“Жалам, но не ми требаш повеќе” – одговори иднината, а сегашноста само се смешкаше на нивните глупави зборови…
Посетено 2.343 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!