Седи дечко и кажи нешто за себе


– Добар ден, за интервјуто шо ми се јавивте?
– Седи дечко и кажи нешто за себе.

– Шо да ти кажам, секој ден кафани, секој ден локање, од сабајле по една рака апчиња не ме оправат. Не знам шо ќе се прае. Викам си ај не пијам, ќе дувам. Кур ќе дувам, за иљадарка два слима дават. Па магаре ли ги сере тие пари. Вчера и Селта Виго ме скина за осумнаесе иљади. Мизерија у раскош. Нема више ни жени како шо треба. Се калаштурички, пара гледат само, заѕвериле се у матерјалното, боле ги путката за карактер и вредности. А дека ја, еден голф имам, сабајле ребрастио се скина, и он ме заеба. А сакат си да ги провозеш. Е на куро ли да ги возам. Тоа од прилика.
Ааа, ќе забравев, магистер сум на маркетинг и менаџмент.

Посетено 6.686 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!