Добро утро Скопље, Прилеп и Куманово, и денес Монти Пајтон јово-наново

chone

Илинденско востање, ни више ни мање, кроС густо грање, исто је ср*ње.
За идеи и цели се борева нели!?
Ама братуле…. по…

Posted by Александар Чоне Чоневски on Tuesday, August 1, 2017

595x90

Посетено 460 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!