До оние на којшто им смета пушењето по кафани!

Гледам еден школски од средно, штреберче, моментално вработен у некоја маркетинг или адвертајзинг агенција или некоја слична мулти-левел куротресина, како мрчи по статуси како тоа не требало да се пуши по кафани, имало храна, дискриминаторски било, бла бла…

Гледам еден коментар, кликам, и читам еден друг школски шо како му пишал:

-Не какај џабе по социјалните мрежи, секако у кафани идеш само пред нова година со колегите кога се собирате, шо има на тебе да ти пречи чад?

Еве чекаме да му го пратат орденот за ‘Ајде бегај од тука’ на годината!

 

Посетено 891 пати