Дедо Смрдле: Ова е најгадниот човек на планетата

Ова е 80-годишниот Аму Хаџи од Јужен Иран…

Овој дедо освен својата изолирана егзистенција, има огромна аверзија спрема хигиената, попрецизно, спрема бањањето. Кога бил околу 20 одлучно престанал да се бања, бидејќи според него, тоа било лулка на сите болести. За да сето ова биде за нијанса почудно и поекстремно, Хаџи наместо тутун пуши животински измет, а омилен специјалитет му е леш од еж!

Феноменално. Но, сума сумарум, Аму е среќен и слободен.

Посетено 8.083 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!