ДЕДО МРАЗ!

dedo_mraz_majkatiitatkoti
Дедо мраз!
Ти пишувам со време.
Ако и оваа година не ми донесеш: ферари, милион евра и неколку дуќани во Сити Мол (да ги издавам), ќе престанам да верувам во тебе до следната година.
Па ти види што ќе правиш.
П. С.
Пакетче не треба (ке добијат децата)
Твој Дац
И уште нешто!
Да направиш да не го постираат повеќе на фејсбук она со: “Некој ми дужи пари” и кога ке кликнеш, ти си на сликата.
Однапред благодарам!

Посетено 397 пати