Дај младоста, љубовта и среќата!!!

h[fblike]
Стар човек пред умирање бега од болница.
Уште во пижами.
Цефки му висат од раце, од нозе, од срце.
Се лигави, подочњаци му течат на маица.
Животот полека му бега низ уши и низ нос.
Застанува позади тебе.
Те фаќа за врат.
“ДАЈ МЛАДОСТА, ЉУБОВТА И СРЕЌАТА!!!“
“Неам бе брат.“

SMARTcom MAL banner text

Посетено 1.595 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!