Чевличиња против лутина

[fblike]

Лесно е да се налутиш. Ама ај пробај налути се додека носиш пискави патичиња и упорно бегаш од камерата.

[youtube height=”100%” width=”400px”]https://www.youtube.com/watch?v=np8V9xdRsP4[/youtube]

Преземено од Pixel.mk

Посетено 1.864 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!