Чекам го дено коа некој од гостите ќе му каже на Васко Ефтов…

vasko-eftov-pocetna_majkatiitatkoti

Чекам го дено коа некој од гостите ќе му каже на Васко Ефтов:
-Васе, извини шо зборам додека ме прекинуваш, нема да ми се повторе.

Posted by Кирил Стоименов on Thursday, December 1, 2016

Посетено 60.331 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!