BUGATTI BISTRO: МУЗИКА и ЦЕНИ на ПИЈАЧКИ од 90ти -24 април, четврток)

Bugatti Bistro-Logo MALO

ceni 90-ti_navanaclub
архивски снимци: HAVANA CLUB 90’s – Skopje

MiT [ dobra muzika banner ] 01

BUGATTI BISTRO – Skopje City Mall  на 24. април (четврток)
музика и цени на пијачки од 90ти
Музика ќе пушта DJ DARKMAN, пијачки ќе точи Чеде-Малибу
Ќе ви наплаќаат ко у 90ти.

post 90s banner [ 6oox500 px ] ver 01
За да биде така се погрижија:
Ballantine’s, Porsche Leasing и Diners Club International.
Медиски поддржано од Мајка Ти и Татко Ти

 

Посетено 1.683 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!