Боемска Улица НЕ Се Прави На Сила

[fblike]

boemska ulica-naslovna_majkatiitatkoti
Упорно запнале со боемски улици,
скопски Скадарлии и сл. небулози
Боемска улица НЕ се прави на сила
Боемска улица си ја прават самите боеми
и тоа таму кај што им е пријатно,
а не по „како мали Џокица си замишља боемштина“
Ама кај да најдеме боеми?
Тие е се врста на изумирање
Боемскиот дух е замрен, не се враќа тоа
со канделабри,клупи и сл.тракатанци.
Посетено 2.606 пати

Yona Yona Penguin Episode Full

Website https://animedao.nl: Watch High School! Kimengumi (Movie) animedao Episode Full kissanime animedao

Galaxy Express 999 (Dub) Episode Full

Trese (Dub) Episode 6

Youmagine: https://www.youmagine.com/gogoanimelol/

Profile hatena: https://profile.hatena.ne.jp/animefreakws/profile