Безалкохолно Пиво Или Безкофеинско Кафе

[fblike]
                                                 Исто е, а не е исто…
bezalkoholno pivo_majkatiitatkoti

Коа баталив алкохол ми викаа “напиј се безалколкохолно пивце, исто е”, коа почнав да пијам по 10-тина кафиња на ден, поч…

Posted by Кројачот од Панама on Tuesday, September 22, 2015

Посетено 602 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!