Бев алергичен на полен, ама од кога се преселив у Кисела Вода…

– Бев алергичен на полен, ама од кога се преселив у Кисела Вода, спонтано ми исчезна алергијата.
– Каква терапија примавте?
– Која терапија бе дечко, од каде полен у таа бетонирана пустина…

Посетено 2.128 пати