Бабата му вика на зетот…

Бабата му вика на зетот:
– Зетко, кога ќе умрам сакам да ме кремирате и правот да расфрлате во градината!
– Никако! Малку ветер и пак ќе влезеш внатре!

Posted by Златко Бојаџиев on Saturday, February 24, 2018

Посетено 2.361 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!