Две најважни работи кои треба да ги слушаш: Баба ти и Рокенрол!!!

jeger[fblike]
– Чедо, шо си седнал сам на скалите?
– Бабо, ме изеде депресија право да ти кажам. Панични напади ме пукаат, ме тресе  анксиознос, параноишам за бош работи, не знам шо ќе се праи.
– Сине, ќе помине, само загашти таа гола половина.

595х90 px-01

Посетено 497 пати