Главна причина зошто есент го враќаме часовникот еден час назад

На час по географија, професорката не’ праша:

-Дали некој од вас знае зошто на есен го враќаме часовникот еден час назад?

Еден школски:

-Затоа што некои денови заслужуват и по 25 часа депресија, анксиозност и егзистенцијална криза професорке!

 

Посетено 285 пати